Carrer A Abellerol "Merops apiaster"

Abellerol “Merops apiaster”

Amplada d’ales: 36 – 40 cm.
Alçada: 26 – 29 cm.
Presència: Estiuenc (abril – setembre).
Alimentació: Insectes voladors.
Hàbitat: Espais oberts amb talusos on fer els nius.

Identificació: Cap altre ocell té la seva combinació de colors. Veu molt caraterística que permet detectar-los ràpidament mentre volen.

Comportament: Construeixen el niu fent una galeria als talussos. A la primavera és fàcil observar-los excavant incessantment. S’alimenten principalment de vespes i abelles a les que treuen primer el fibló colpejant-les contra la branca on reposen.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR