Carrer D Durbec "Coccothraustes coccothraustes"

Durbec “Coccothraustes coccothraustes”

Alçada: 16,5 – 18 cm.
Pes: 50 – 55 gr.
Presència: Hivernant.
Alimentació: Llavors d’arbres i arbustos.
Hàbitat: Viu a les copes dels arbres.

Identificació: És un pinsà gran que té un bec molt gran, i el cap més gruixut, que fa que sembli que té menys coll. Té taques blanques notables en les ales i la cua.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR