Carrer E Esplugabous "Bubulcus ibis"

Amplitud d’ales: 88 – 96 cm.
Alçada: 45 – 56 cm.
Pes: 340 – 390 gr.
Presència: Resident / Hivernant
Alimentació: Insectes, amfibis, rèptils, peixets, etc.
Hàbitat: Principalment, zones humides amb conreus propers.

Identificació: De color blanc (però no tan blanc com el martinet blanc). Cames i bec groguencs que es tornen vermellosos a l’època de cria. Durant la reproducció també apareix una cresta groguenca i taques d’aquest color al pit i esquena.

Comportament: El nom prové de la seva tendència a seguir el bestiar (i també tractors i excavadores) per capturar els invertebrats que aixequen al seu pas. Sovint se situen a sobre d’aquests animals (bous, cavalls, etc.) i, des d’allà, observen si hi ha preses a l’abast.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR