Carrer F Faisà "Phasianus colchicus"

Faisà“Phasianus colchicus”

Amplada d’ales: 62 – 68 cm.
Alçada: 55 – 90 cm (cua de 20 a 45 cm).
Presència: Resident.
Alimentació: Grans insectes, ocellets, rèptils, micromamífers, etc.
Hàbitat: Zones forestals amb espais oberts on alimentar-se.

Identificació: Per les dimensions i la llarga cua no la confondrem amb cap altre ocell. Especialment en el cas dels mascles, de coloració espectacular.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR