Carrer H Pardal "Passer domesticus"

Pardal“Passer domesticus”

Alçada: 14 – 16cm.
Presència: Resident (tot l’any).
Alimentació: Principalment granívor, però també insectívor (època de cria).
Hàbitat: Àrees agrícoles i tot tipus d’espais humanitzats.

Identificació: Mascle amb “casquet” gris i “pitet” negre que li arriba ben avall difícl de confondre. La femella, de tons marronosos i amb una línia clara sobre l’ull, és més enganyosa. Cal no confondre’ls amb el pardal xarrec (veure fitxa següent).

Comportament: Molt oportunistes, són capaços d’explotar fons d’alimentació de tot tipus i per això s’han adptat tan bé a viure al nostre costat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR