Carrer G Gafarró "Serinus serinus"

Gafarró“Serinus serinus”

Alçada: 11 – 12 cm.
Presència: Resident tot l’any.
Alimentació: Granívor.
Hàbitat: Zones arbustives amb arbres dispesos.

Identificació: Ocell verd-grogós i de mida petita. El diferenciarem del lluer femella (només hiverna al terme) per l’absència de bandes exterior grogues a la cua, franges alars més petites i bec molt més petit. Són de comportament cridaner (es persegueixen, canten, volen d’aquí cap allà i es paren en punts visibles. Cant característic.

Comportament: Quan el mascle canta per delimitar el territori ho fa des d’un punt alt i destacat o en ple vol. Aquest vol és una mica especial i, observant-lo, fa la sensació que mogui les ales de forma especialment lenta (vol de papallona).ente lenta (vuelo de mariposa).

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR