Carrer N Merla "Turdus merula"

Merla“Turdus merula”

Alçada: 23,52 – 29 cm.
Presència: Resident (tot l’any).
Alimentació: Omnívor.
Hàbitat: Zones arbrades i/o arbustives.

Identificació: Mascles fàcils d’identificar pel plomatge totalment negre i el visible bec taronja. Les femelles (sense bec taronja) són menys fosques, brunenques amb la gola més clara i el pit pigallat. Joves brunencs i molt pigallats. El crit d’alarma és molt característic. El cant del mascle és aflautat i se sent des de molt lluny.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR